woensdag 10 augustus 2011

Vivian Slingerland omroepster The Young One / Veronica / Yorin 2000 @ Nederlandse TV omroepsters

Vivian Slingerland zomerse aankondiging in 2000 als omroepster bij The Young One / Veronica.
Vivian Slingerland (Ede, 29 november 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice, TV omroepster en model.
Na de mavo ging Vivian Slingerland naar de "Nimeto", een opleiding reclame & presentatietechnieken. Ze houdt van reizen in combinatie met actie, duiken, parachute springen, skaten, motorrijden.
Vanaf 1990 doet Vivian Slingerland foto modellenwerk.
In 1999 komt Vivian Slingerland bij Veronica TV (HMG) terecht, het latere Yorin. Ze start daar als sexy TV omroepster. Tot medio 2001 is Slingerland als omroepster te zien. In 2001 presenteert ze bij Yorin samen met Chris Zegers One Way Ticket. In 2002 is Slingerland daar te zien in Motor Tv. In 2002-2003 is Slingerland te horen op de radio bij Yorin FM.
In 2004 presenteert Vivian Slingerland Yacht Vision. Dit doet zij samen met Epco Ongering. Na dit seizoen presenteren Mari Carmen Oudendijk en Marilou le Grand dit botenprogramma. Maar vanaf 2008 is Slingerland weer verbonden aan dit programma. In seizoen 2005-2006 maakt Slingerland deel uit van het presentatieteam van het RTL4 nieuwsprogramma 4 in het Land. In de zomer van 2008 is ze één van de presentatoren van Nederland Vertrekt en ook is Slingerland te zien in het RTL4 zomerprogramma van 2009: Ik kom bij je eten. In het najaar van 2009 presenteert ze Eten & Drinken in de zaterdagnamiddag van RTL4. Vanaf begin 2010 is Slingerland te zien in het RTL4-magazine Gewoon Mooier als opvolgster van Corine Boon.
Vivian Slingerland woont samen met haar vriend Bob, met wie ze twee dochters heeft: Puck (geboren in 2002) en Rebbel (geboren in 2004).
 Televisie Vivian Slingerland
Yorin:
    omroepster (1999-2003)
    One Way Ticket (2001)
    Motor Tv (2002)
RTL4:
    Yacht Vision (2004, 2008-heden)
    4 in het Land (2005-2006)
    Nederland Vertrekt (2008)
    Ik kom bij je eten (2009-heden)
    Eten & Drinken (2009)
    Gewoon Mooier (2010-heden)
    RTL Consult (2010)

Vivian Slingerland presenteert Gewoon Mooier
Vivian Slingerland gaat het programma Gewoon Mooier presenteren voor RTL 4. Daarmee volgt ze Corine Boon op, die de eerste drie seizoenen aan elkaar praatte. In het realityprogramma worden mensen gevolgd die besluiten een cosmetische ingreep te ondergaan. Het programma speelt zich af in de Bergman Kliniek. “Ik kom zelf al jaren in de Bergman Kliniek, dus wat dat betreft was het niet nieuw voor me. Maar toch heb ik wel even wakker gelegen voor de eerste draaidag“, zo vertelt Vivian Slingerland.
Het vierde seizoen van Gewoon Mooier gaat op zaterdag 9 januari 2010 om 17.00 uur van start op RTL 4. In de eerste aflevering is de 30-jarige Brenda te zien, die zich stoort aan haar neus. “De neuscorrectie van Brenda was meteen een vrij heftige operatie“, vertelt Slingerland. “En daar sta je dus wel met je eigen neus boven op. Ik had van tevoren voor de zekerheid een rolletje druivensuiker meegenomen voor het geval ik gestrekt zou gaan. Maar dat was helemaal niet nodig. De verhalen van de kandidaten zijn soms best heftig. Maar het is mooi om te zien hoe een relatief kleine ingreep, een grote impact kan hebben op iemands leven.”
Niet alleen Vivian Slingerland is nieuw in Gewoon Mooier, ook cosmetisch arts Robert Schoemacher was niet eerder te zien in het programma. Hij is sinds afgelopen zomer verbonden aan de Bergman Kliniek.
Vivian Slingerland presentatrice derde seizoen Ik Kom Bij Je Eten
Onlangs was de aftrap van een nieuw, derde, seizoen van het zomerprogramma Ik Kom Bij Je Eten bij RTL 4. Het voor het derde jaar op rij dat het RTL-programma te zien is op het goed scorende tijdslot van RTL 4, in plaats van Goede Tijden, Slechte Tijden. In de eerste feestelijke uitzending op maandag 11 juli gaan Nicolette van Dam, Vivian Slingerland en Patricia Paay barbecuen bij niemand minder dan volkszanger Frans Bauer.
Verder in de eerste week gaat Bridget Maasland langs bij Jan en Monique de Bouvrie die voor hun zoon Jan gaan koken en Nicolette van Dam bezoekt Patty Brard, die haar kookkunsten inzet om tekstschrijver Emile Hartkamp te bedanken voor zijn bijdrage aan Patty’s nieuwe cd. Froukje de Both neemt een kijkje in de keuken bij Quintis Ristie, die gaat koken voor de meisjes van het RTL 5-programma Echte Meisjes In De Jungle.
Ook Harm-Jan de BBQ man is weer van de partij. Samen met hem gaan Vivian Slingerland, Koert-Jan de Bruin en Rick Brandsteder beurtelings langs bij onbekende landgenoten, die zich hebben aangemeld voor de Ik Kom Bij Je Eten-barbecue om iemand op een bijzondere manier te bedanken. Zo wil een paarden-pensionhoudster de vrijwillige brandweer bedanken voor het uit de sloot halen van haar paarden en een man dankt zijn vriend en buurman voor het redden van zijn leven toen hij getroffen werd door een hartinfarct en de buurman hem reanimeerde. Het beloven gedenkwaardige en gezellige etentjes te worden!
Een paar jaar geleden ging Vivian Slingerland voor een BBQ naar het naturisten kamp in Zeewolde.
Hoewel Vivian Slingerland braafjes in badjas het nudisten terrein op wilde lopen, is dat tegen de regels, iedereen loopt daar immers bloot rond
En zo liet Vivian Slingerland voor de draaiende RTL camera's haar badjas zakken en liep helemaal naakt  pontificaal door het beeld het naturisten kamp in Zeewolde op.

Later vertelde Vivian Slingerland over deze naakt stunt nog lachend dat ze altijd haar voor dit soort acties vragen.
Ik Kom Bij Je Eten
Vanaf maandag 11 juli t/m vrijdag 26 augustus 2011 met Vivian Slingerland elke werkdag om 20:00u bij RTL 4.
Vivian Slingerland is geboren op 29 november 1971 te Ede. Vivian Slingerland is een bekende Nederlands televisiepresentatrice en oud TV omroepster.
Als presentator is Vivian Slingerland onder meer bekend van RTL Consult, Yacht Vision en Eten en Drinken 2010.
Vivian Slingerland krijgt een Bergman Purifying Treatment
Presentatrice Vivian Slingerland is het gezicht en lichaam van de Bergman Kliniek. Om haar huid in een goede conditie te houden komt Vivian graag langs in de MediSpa voor een gezichtsbehandeling en gebruikt ze al jaren de producten van Bergman Beauty Care...

 
"Er goed uitzien hoort er toch wel een beetje bij. Iedereen wil er in bikini of badpak toch goed uitzien. Zelf heb ik een hekel aan make-up. Het is maar dat ik het voor mijn werk op moet, maar verder doe ik liever geen make-up op. Slapen met make-up doe ik absoluut niet. Ik reinig altijd eerst mijn gezicht met de Face Wash van Bergman, daarna de 24 Hour Guard eroverheen en de oogcrème op."
Gezichtsbehandeling
De specialiste bekijkt de huid van Vivian Slingerland om te bepalen welke behandeling het beste past. Vivian heeft een onrustige huid, waardoor de Bergman Purifying Treatment zeer geschikt is. Deze behandeling bestaat uit een verzachtend- en een algenmasker in een combinatie met speciale massages. Onzuiverheden worden bij de bron aangepakt, de huid wordt diep gereinigd en poriën verkleint. Wat overblijft is een schone, matte huid.
 Plastische chirurgie
"Vroeger had ik zoiets van nou dat doe je toch niet! Maar je ziet toch ook heel vaak dat het mensen helpt. Als je ergens enorm van baalt dat niet goed zit of anders is geworden met de jaren en waar je echt ongelukkig van wordt… ja, waarom zou je het dan niet doen?"

Vivian Slingerland is een bekende televisiepersoonlijkheid.
Ze was o.a. te zien in: Gewoon Mooier, 4 in 't land, RTL Consult en Ik kom bij je eten.
Haar dochters konden maar niet genoeg krijgen van hun speentjes en daarom verzon Vivian het verhaal Dááág speen!. Het werkte zo goed dat haar vrienden het verhaal ook gingen toepassen om hun kinderen van hun speen af tekrijgen.
Dááág speen! het boek van oud omroepster Vivian Slingerland
Leuk en handig boek over piraten en prinsessen om peuters van hun speen af te helpen!
Baby’s zijn dol op speentjes… maar sommige kinderen willen nooit van hun speentje af, ook niet als ze wat ouder worden. Vivian Slingerland, bekend van televisie, schreef en illustreerde twee vrolijke boekjes voor jongens en voor meisjes om ze te leren dat ze de speen niet meer nodig hebben.
Vivian Slingerland
Geboortedatum: 29-11-71
Geboorteplaats: Ede
Opleidingen:
1984-1988 MAVO-D
1988-1992 Nimeto, opleiding reclame & presentatietechnieken
Werkervaring
1990-heden Fotomodel, Mannequin bij Touché Models Amsterdam
1998-1999 Labelmanager Firetrap, jeans-fashion
1999-heden Omroepster Veronica/Yorin/The Young One
mei 2002 presentatie Motor TV
One Way Ticket samen met Chris Zegers
Motor TV
DJ Yorin FM - heden
Yacht Vision - heden
Liefhebberijen Vivian Slingerland
Veel & ver reizen, duiken, skaten, lekker uitzweten in de sauna, nog meer zweten in de sportschool, parachute Jump, bioscoopje pakken, borrelen, stappen, motorrijden.
Nieuwe medische ontwikkelingen in 'RTL Consult' bij RTL 4
In het gevarieerd medisch magazine 'RTL Consult', dat op maandag 31 januari bij RTL 4 met een nieuw seizoen start, ligt de focus op nieuwe ontwikkelingen op medisch gebied. Vivian Slingerland spreekt in de studio met top specialisten uit Nederland aan de hand van ontroerende en optimistische portretten van patiënten.
‘RTL Consult’ kent een aantal vaste onderdelen. In de rubriek Pijn maakt de kijker kennis met medisch specialisten die met de nieuwste behandelmethoden allerlei klachten behandelen, van hernia's tot gordelroos. Ondervoeding bij ziekte is een onderschat probleem. ‘RTL Consult’ volgt patiënten die speciale voeding en dieetpreparaten krijgen toegediend om op gewicht te komen en te blijven. In het onderdeel Chronisch is er aandacht voor ziekten als COPD, Diabetes en Reuma, terwijl Vrouwenzaken nieuwe anticonceptiemiddelen en nieuwe medicijnen die de vruchtbaarheid bevorderen tegen het licht gehouden. In De Kliniek wordt een aantal artsen in vooraanstaande klinieken voor o.m. huidaandoeningen en diabetes gevolgd.
 
Naast interessant, gek en verbazingwekkend nieuws uit de medisch hoek, is er een grote variatie te zien aan onderwerpen als nieuwe behandelmethoden voor hoofdpijn, brandend maagzuur, psoriasis en hartritmestoornissen.
'RTL Consult' met Vivian Slingerland , wekelijks, vanaf maandag 31 januari om 16.35 uur bij RTL 4.
Yacht Vision is een RTL 4-programma. Het programma wordt bij de start in 2003 gepresenteerd door Romek van Thiel. Vivian Boelen verzorgde in het eerste seizoen de voice-over presentatie. Tijdens seizoen 2003-2004 neemt Vivian Slingerland in 2004 de presentatie over. Epco Ongering wordt vanaf dan de co-presentator. In de seizoenen 2004/2005 en 2005/2006 presenteert Mari Carmen Oudendijk het botenprogramma. Oudendijk wordt in 2006 opgevolgd door Marilou le Grand. Le Grand blijft te zien tot medio 2008. Vanaf medio 2008 is Slingerland weer terug bij Yacht Vision. Eind maart 2010 wordt, als gevolg van de financiële crisis, de (voorlopig) laatste aflevering uitgezonden. Vanaf januari 2011 is het programma weer terug op televisie. Wederom bij RTL 4 met Vivian Slingerland & Epco Ongering. Vanaf begin 2011 is Evelyn Struik toegevoegd aan het presentatieteam.
Samen met deelnemers aan het programma gaan de presentatoren op zoek naar een boot om te kopen. Deze zoektocht kan betrekking hebben op een sloep, maar ook een zeilboot of een jacht.
Meestal krijgen de deelnemers een aantal alternatieven aangeboden waarin wordt proef gevaren. Een vergelijking van de technische aspecten volgt. Als de keuze eenmaal is gemaakt, dan wordt daar met champagne op gedronken.
Wanneer er een belangrijk botenevenement aan de gang is wordt er ook vaak een bezoekje daaraan gebracht. Dit kunnen beurzen zijn, maar ook wedstrijden.
Presentatie Yacht Vision:
    Romek van Thiel (2003-2004)
    Epco Ongering (2004-heden)
    Vivian Slingerland (2004, 2008-heden)
    Mari Carmen Oudendijk (2004-2006)
    Marilou le Grand (2006-2008)
    Evelyn Struik (2011-heden)
Voice-over presentatie:
    Vivian Boelen (2003-2004)
    Marjon Keller (2004-heden)
    Loretta Schrijver (2011-heden)
Vivian Slingerland biografie
Vivian Slingerland is bekend als presentatrice van het programma 4 in 't land. Momenteel presenteert ze Yachtvision bij RTL.
Vivian Slingerland  deed na haar MAVO een opleiding presentatietechnieken. Voordat ze bij RTL terecht kwam was ze onder andere fotomodel, mannequin en omroepster bij Veronica. Samen met Chris Zegers presenteerde Vivian 'One Way Ticket'. Bij radiozender Yorin was ze vaste vervanger van Gijs Staverman.
Vivian is een spontane en talentvolle verschijning en breed inzetbaar. Bijvoorbeeld als presentatrice of dagvoorzitter.
CV Vivian Slingerland
Opleidingen
1988-1992 Nimeto Utrecht, reclame
2000-2004 presentatie training via Media Academie
2005-2008 presentatie training RTL Nieuws
van Jaap Brands en Marilou de Boer
Werkervaring Vivian Slingerland
1990-2003 internationaal fotomodel, Touche Models
1998-1999 labelmanager jeansmerk Firetrap
2003 gezicht Bergman Beauty Care
Televisie Vivian Slingerland
1999-2001 omroepster Veronica/Yorin/The Young One
2001 One way ticket, Yorin
2002 Motor TV, Yorin,
2002 radio co-host Gijs en Wout in de middag, Yorin fm
2002-2006 Yacht Vision, RTL4, IDTV
2005-2008 4 in het land, RTL4, RTL Nieuws
2008 Boatshow, RTL4, IDTV
2008 Nederland Vertrekt, RTL4, RTL Productions
2009 Yacht Vision, RTL4, IDTV
2009 Battle of the stars, RTL4, Rene Stokvis Producties
2009 film Open Dag Gevangenis, Dienst Justitiële Inrichtingen, Hotel Rebel
2009 Ik kom bij je eten, RTL4, Talpa
2009 Eten&Drinken, RTL4, RTL productions
2010 Yacht Vision, RTL4, IDTV
2010 Gewoon Mooier, RTL4, IDTV
2010 RTL Consult, RTL4, RTL productions
Televisie format Vivian Slingerland
2006-2008 Gewoon mooier, Bergman kliniek, RTL4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten